Läs mer

Om oss

Bekanta dig

Om oss

Vi är ett  rekryteringsbolag som erbjuder rekryteringstjänster till hela Sverige. Vi erbjuder våra tjänster till såväl små som medelstora bolag som är i behov av rekryteringshjälp. Våra specialområden är administration, försäljning, marknadsföring, kundtjänst och finsktalande personal.  Vårt motto är: vi är nöjda först när du som kund är nöjd med resultatet.

01

Transparens

Vi arbetar alltid med transparenta och avtalsenliga rekryteringsmodeller. Du som kund ska alltid kunna lita på det som vi kommit överens om.

02

Fördomsfrihet

Varje rekryteringsprocess är alltid fördomsfri och noggrann. För oss är det viktigaste att rätt person får rätt tjänst.

03

Kundnöjdhet

Vi arbetar alltid koncentrerat efter dina önskemål. Vi är aldrig nöjda innan du som kund är nöjd med resultatet. 

“Transparens, avtalsenliga rekryteringar och kundnöjdhet är A och O för oss ”

Därför ska du alltid välja vårt

Bolag

Det som urskiljer Never Enough Consulting AB från andra bolag är våra yrkeserfarna rekryteringsexperter. Det vill säga att samtliga av våra rekryterare har själva tjänstgjort inom den yrkeskategorin de rekryterar till. På så viss säkerställer vi alltid kvalitén på kandidaterna redan i ett tidigt stadium. Vårt bolag har även språkkunskaper inom nordiska språk inhouse. Vi kan med andra ord erbjuda tideffektiva rekryteringar till tjänster som kräver specifika språkkrav med tids- och kostnadseffektiva metoder.

Kommunikation och transparens är nyckeln till

Framgångsrika rekryteringar

Vi som bolag tror att transparens,  kommunikation och avtalsenliga rekryteringar är nyckel till varje framgångsrikt projekt.  Vi vill att du som kund ska kunna lita på att vi håller oss till det som vi har kommit överens om vid projektets uppstart. Vidare tror vi på att du som kund enkelt ska ha insyn i varje rekryteringsprocess utan några konstigheter. Vi tror även på att ett kundcentrerat förhållningssätt leder till de bästa rekryteringsresultaten.  Av den anledningen är vi aldrig nöjda, innan du som kund är nöd med resultatet.

Behovsanalys

Utifrån dina krav på kandidatens kompetens och kvalifikationer genomför vi en kandidatspecifikation. Allt sker i samspel med dig och ditt företag.

Kartläggning av kandidater

Utifrån de önskemål du har genomför vi en detaljrik kartläggning av kandidater - som vi sedan genomför intervjuer med. Därefter presenteras de bästa kandidaterna just för dig och ditt bolag.

Kandidatpresentation

Utifrån vår mångåriga erfarenhet lyfter vi fram de mest lämpade kandidaterna till dig. Du väljer i samråd med oss vilka slutgiltiga kandidater du vill träffa för att hitta rätt medarbetare till ditt bolag.

Vi hjälper dig från uppstart till rekrytering

Vi finns med dig hela vägen i rekryteringsprocessen från uppstart till att kandidaten är anställd hos dig.  Vi erbjuder även dig som kund vidare rådgivning efter avslutat projekt om det finns önskemål om sådant, allt för att bistå dig och ditt bolag med de vassaste rekryteringarna i din bransch.  

Vilken bransch vill rekrytera till?

Vi har lösningar till flertalet branscher

Vi erbjuder dig rekryteringshjälp till flertalet olika yrkeskategorier inom marknadsföring, kundtjänst, kommunikation och försäljning. Vid varje rekryteringsprocess är vi måna om att arbeta transparent och avtalsenligt. Som kund ska du alltid kunna lita på att vi håller det som vi kommit överens om vid projektets uppstart.

Administration

Med hjälp av oss får du alltid förstklassiga kandidater inom administration.

Marknadsföring

Digital eller traditionell marknadsförare? Vi kan hjälpa dig oavsett inriktning till ditt företag.

Försäljning

Vi kan hjälpa dig hitta bästa möjliga säljkandidaten kostnadseffektivt.

Kundtjänst

Vi kan erbjuda dig hjälp med att rekrytera både finsk- och svensktalande personal.
"Som kund ska du alltid kunna lita på att vi håller det som vi kommit överens om vid projektets uppstart."

Finsktalande personal?

Letar du efter finsktalande personal? Om du vill fördjupa dig i våra tjänster när det kommer till rekrytering av finsktalande personal kan vi rekommendera dig att besöka vår andra webbplats Finskarekryteringar. På den webbplatsen kan du får mer detaljerad information gällande våra lösningar inom finsktalande rekryteringar. 

Har du frågor eller fungeringar?

Vanliga frågor och svar

Våra priser beror helt på hur ditt behov ser ut, vi skräddarsyr med andra ord en tjänst utifrån dina önskemål och behov på ett kostnadseffektivt sätt för bägge parter. Vill du veta mer och ha hjälp att identifiera just ditt bolags  behov, fyll i nedanstående kontaktformulär, så hjälper vi dig så snart som möjligt. 

Samtliga rekryteringsexperter har själva tjänstgjort inom de område de rekryterar till. Varje process är transparent. Vi arbetar alltid avtalsenligt. Du får dessutom alltid kostnadseffektiva priser. 

Vi erbjuder rekryterare specialiserade inom olika branscher. Vill ni rekrytera till två skilda roller/tjänster kommer ni mest troligt också att få arbeta med två olika rekryterare – som var och en är specialist inom det området som tjänsten faller inom.

Nej, vi erbjuder bara rekryteringshjälp för företag.

Om matchningen med kandidaterna inte känns helt rätt hjälper vi er att plocka fram nya. I de fall att en kandidat som vi har presenterat anställs av er, men inte platsar i rollen tillämpar vi sex månaders garanti. I dessa fall gör vi normalt om rekryteringen.

För vissa roller kan vi med enkelhet presentera fyra olika kandidater som alla har en lämplig profil. För andra roller kan det vara svårare att hitta helt rätt person, vilket gör att vi istället presenterar en eller två relevanta kandidater.

Det varierar från roll till roll. För de flesta positioner tillämpar vi en kombination med tungvikt åt det ena eller andra. För mer komplexa eller nischade roller kan det krävas mer research, medan det för vissa roller kan komma in relevanta kandidater som söker tjänsten via annons.

För att kunna göra ett gediget arbete och presentera rätt urval av kandidater för den specifika rollen krävs det, inklusive research, i regel 6–8 veckors arbete. Under den perioden presenterar vi vanligtvis kandidater löpande och för en kontinuerlig dialog med er som kunder.