Vi hjälper dig med 

CV-granskning

Ta ditt CV och personliga brev

Till helt nya nivåer

Att skriva ett CV är ofta en tids- och resurskrävande process. Via oss kan du få hjälp med din CV-granskning av rekryteringskonsulter som dagligen sitter och granska kandidaters CV. Våra experter granskar allt från innehåll, struktur, design och grammatik. Du får med andra ord en övergripande granskning av ditt CV som kan ta din karriär till nästa nivå. Skicka ditt CV till oss redan idag, så hjälper vi dig med din CV-granskning.

Låt oss hjälpa dig med

CV-granskning

CV-granskning för alla yrkeskategorier

Våra CV-granskningar riktar sig till alla yrkeskategorier som är intresserade av att få sitt CV-granskat. Det spelar med andra ord ingen roll om du är chef, läkare, lärare,
offerthantering,  marknadsförare eller säljare. Oberoende av vilken bransch du är verksam inom eller söker tjänst till så har vi alltid en skräddarsydd lösning just efter dina önskemål. Våra rekryteringskonsulter har mångårig erfarenhet av att rekrytera och vet därav precis vilken typ av innehåll som fungerar i rekryteringssammahang. När du anlitar Rekryteringsexperterna för din CV-granskning kan du alltid vara säker på att du får en arbeta utfört med stor noggrannhet och precision.

Tids- och kostnadseffektiva CV-granskningar

Anlitar du oss kan du alltid vara säker på att vi alltid tjänstgör med tids- och kostnadseffektiva arbetsmetoder. Detta innebär att du aldrig ska behöva vänta onödigt länge på att få feedback när du skickar till CV till oss för granskning. Utöver detta arbetar vi alltid avtalsenliga prissättningar. Du kan med andra ord alltid vara säker på att vi alltid håller oss till det som vi kommit överens om vid CV-granskningens uppstart. Har du ytterligare frågor gällande våra arbetsmodeller kan du alltid kontakta oss. Vi besvarar dina frågor mer än gärna.  

“Ta ditt CV till hela nya höjder genom våra CV-granskningar.”

Så här fungerar vår

CV-granskning

Samtliga av våra utbildningar omfattar alltid både teoretiska genomgångar kombinerat med praktiska övningar. Genom detta hoppas vi kunna förenkla inlärandet för dig samtidigt som du under utbildningen även får en rolig kunskapsresa mot dina nya målsättningar.  Att gå våra rekryteringsutbildningar ska både vara kunskapsberikande och roligt på samma gång. 

01

Skicka ditt CV

Som ett förstasteg har vi alltid ett uppstartssamtal där du får berättar mer om ditt CV. Efter detta skickar du ditt CV till oss. 

02

Vi granskar

När vi har mottagit ditt CV börjar en av våra experter omgående att granska ditt cv.  Vi analysera allt från grammatik, design till struktur. 

03

Feedback

Efter att vi har granskat ditt CV kommer du få både skriftlig och muntlig feedback. Vi utför alltid även ett feedback-möte där vi muntligen ger dig återkoppling. 

04

Faktura

När vi fullföljt arbetet med din CV-granskning skickar vi en faktura till dig. Via oss kan du få flertalet smidiga och skräddarsydda betalningslösningar. 

Fördelar med CV-granskning

Det finns ett flertalet fördelar med att låta våra rekryteringskonsulter granska ditt CV.  

En investering för framtiden

En CV-granskning är en investering som på sikt alltid ger din lönsamma effekter vid olika rekryteringsprocesser som du medverkar vid.

Öka chansen för arbete

Genom ett väl- och genomarbetat CV ökar du alltid dina chanser till att få din drömtjänst. Du bara ökar bara inte dina chanser, utan du ger samtliga rekryterare bästa bilden av dina kompetenser.

Marknadsför ditt personliga varumärke

Aldrig tidigare i historien har det personliga varumärket varit en så viktigt del i din yrkesprofil. Genom en CV-granskning förbättrar du ditt personliga varumärke. och ökar chansen för att bli kallad på intervju.

Finsktalande personal?

Om du letar efter finsktalande personal kan vi hjälpa dig inom detta delområde. Våra skickliga rekryteringsexperter hjälper dig att hitta bästa möjliga lösningen, just efter dina önskemål och behov.

Via oss får du alltid

Professionella CV-granskningar

När du anlitar oss till CV-granskning kan du alltid vara säker på att våra experter alltid komma göra sitt yttersta för ge dig bästa möjliga feedbacken. Vi arbetar alltid med premisserna: kundnöjdhet, effektivitet och kundcentrerade lösningar. Vi är aldrig nöjda, innan du som kund är 110% nöjd med vår CV-granskning. 

Våra CV-granskningar ger dig

Lär dig skriva CV-utbildning

I vårt tjänsteutbud hittar du även kursen ”lär dig skriva ett professionellt CV”. Vår utbildning riktar sig till intressenter som har ett intresse av att förbättra sina färdigheter i att skriva professionella Cv:n. Kursen omfattar allt ifrån skrivande, design till strukturella delar i CV-skapandet. Vi arrangerar i nuläget både nätbaserade och fysiska utbildningar runt om i hela Sverige. Vårt verksamhetsområde för utbildningarna är hela Sverige oberoende på vart ditt företag är geografiskt beläget. Via oss kan du som är arbetssökande, student eller HR-person alltid få en skräddarsydd lösning just efter dina önskemål. För ytterligare information ber vi dig kontakta oss. 

Anlita oss